8 Haziran 2010 Salı

Polis can almaya devam ediyor.



Katil polis katliamcı yüzünü bir kez daha gösterdi.Şırnak Silopi'de BDP tarafından yapılmak istenen barış yürüyüşüne polis saldırdı. 'Akrep' diye tabir edilen zırhlı tenekelerden birinin aşırı hızla çarpması sonucu 14 yaşındaki Fırat Basan öldü.Çarpmanın ardından metrelerce uzağa fırlayan Basan hastahaneye yetiştirilemedi.
Fırat'ın ölümünü duyan yakınları ve arkadaşları polisleri protesto etmek isterken polis biber gazı, plastik mermi ve joplarla bir kez daha saldırdı.Toplanan kitle ise kendini taş ve sopalarla savundu.Katil polise tepkilerini göstermek için bir olay yeri inceleme aracını yakan insanlar sık sık "katil polis" sloganları attı.

1 yorum:

  1. BDP ve Barış yürüşü?!!!.. Hmmm Evet Barış...!!
    Barış denince, ve buda yürüş olunca aklımıza gelenler;

    - kapatılan kepenkler,
    - taşlanan polis ve asker mensupları,
    - ellerinde taşlarla eğlenemeye çalışan!! küçük yaştaki çocuklar,
    - bunları izleyen ağzının suyu akan terör yanlısı yaratıklar, ki yanlış anlamayın N'olur bunlar Barış yanlısı,
    - yakılan, yıkılan sivil ve "TOPLU TAŞIMA" araçları,
    - hasar gören, taşlanan yağmalanan binalar,
    - devletin o yaşayan "halk!!!" için dizdirdiği tretuar ve kaldırım taşlarının sökülüp silah olarak kullanılması. Aaa silah mı asla herşey Barış için.

    ve Polis yine bu kahpe azınlığı durdurmaya çalşırken can verirse DOMUZ ve can veren köpekler ise KAHRAMAN. Atılan taş ve molotoflar da kendilerini korumak için bakarmısınız. ve bunlardan ölen masum sivil yoldan geçen halk ise MÜSVEDDE. ama kıçları sıkışınca bi Kan davasında, bir Berdel mevzusunda, Tecavüzde, Polisi yalamayıda iyi bilirler.
    Hepsini unutun hala bunu haklı bulan zihniyet bile varken, bu kelimeler bile kifayetsiz.

    Tek birsey söylemek istiyorum. BEYNİNİZİN İÇİNDEKİ ÖRÜMCEKLERİN GÖTÜNÜ SİKEYİM.

    YanıtlaSil

İzleyiciler